Zoeken en

Neeltje van der Heijden

Met een achtergrond in journalistiek en fotografie belandde Neeltje in de postproductie van films in 2006. Na negen jaar als DI-producent bij een postproductiebedrijf te hebben gewerkt, ging ze besloot in 2015 freelance postproductie supervisor te worden.
Sindsdien heeft ze werkte aan internationale coproducties zoals: Heartbound van Janus Metz, Tonio van Paula van der Oest en Kapsalon Romy van  Mischa Kamp en de Noorse familiefilm Dragevokterens Jul van Katarina Launing. In 2021 werkt ze aan de documentaire Occupied City, geregisseerd door Steve McQueen en een Nederlandse Netflix Original serie die eind van het jaar wordt uitgebracht. Neeltje begon in 2013 met lesgeven bij APostlab en is sinds 2017  workshop manager van het programma.

Neeltje van der Heijden is mentor en spreker tijdens de Post-Production Workshop.

Niko Remus

Niko heeft een achtergrond als editor en werkt als freelance supervisor voor postproductie en workflowconsultant. Met Duitsland als basis werkt hij voornamelijk aan internationale projecten – fictie en documentaires voor bioscooprelease. Zijn projecten van de afgelopen jaren omvatten: Bal – Honey van Semih Kaplanoglu, Hannah Arendt van Margarethe von Trotta, Only Lovers Left Alive van Jim Jarmusch, About Endlessness van Roy Andersson, Eleanor & Colette van Bille August en Stowaway van Joe Penna. Niko geeft lezingen op verschillende filmscholen en is coach voor het Torino Film Lab, het Rotterdam Lab en Berlinale Talents. In 2010 maakte hij deel uit van de allereerste APostLab-workshop (toen EP2C) en nam hij in 2017 de rol op zich van Head of Studies voor APostLab.

Nico Remus is spreker en mentor bij de Post-Production Workshop.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home