Zoeken en

Fabian Mosele

Animator en synthograaf Fabian Mosele (hij/hen) verkent de kruising tussen generatief machinaal leren en verhalen vertellen door middel van animatie, parodie en de remix van internetfenomenen. Hun werk benadert het digitale tijdperk kritisch door een humoristische lens, en maakt gebruik van popcultuur en meme-referenties om na te denken over de manier waarop digitale media onze zelfregie en identiteit veranderen.
Fabian is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Tirol, Italiƫ, en rondt nu de MA Digital Media in Bremen, Duitsland af met een proefschrift over identiteit binnen generatieve modellen en generatieve animatie.

Fabian Mosele geeft bij FilmForward de workshop AI in Animatie.

Aneta Ozorek

Aneta Ozorek is artistiek directeur van Kaboom Animation Festival, een vooruitstrevend en inclusief festival in Nederland dat animatie in al zijn glorieuze vormen en maten viert. Aneta heeft uitgebreide ervaring in de sector als curator en organisator van filmevenementen, educatieve workshops, tentoonstellingen en festivals op de Europese markt. Ze is hoofd van de korte sectie van CEE Animation Pitching Forum (Tsjechiƫ), bestuurslid van REX Animation Festival (Zweden) en docent aan de Fachhochschule Salzburg (Oostenrijk).

Aneta is moderator bij de presentatie AI in filmmaking & storytelling.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home