Zoeken nl
FilmForward

presents

Workshop Fuzzlecheck voor AD’s, UP’s & PL’s

In verband met overweldigende interesse hebben we de inschrijving gesloten.

Date3 juni (09:30 - 16:00 uur)LocationMACA, NDSM-Werf AmsterdamCosts75 euro excl. btw - inclusief lunch en borrelDeadline for registration15 mei - deelname op volgorde van inschrijving! Er is plek voor 25 personen.

Workshop Fuzzlecheck

Werk jij in het AD of Productie-department en heb je ruime ervaring met Movie Magic Scheduling? En wil jij met een ander interactief en gebruiksvriendelijk planningsprogramma aan de slag? Neem dan deel aan de Engelstalige workshop ‘Fuzzlecheck voor AD’s, UP’s & PL’s’, gegeven door Hannes Hirsch, 1st AD en founder van de Fuzzelcheck-software. De workshop vindt plaats op zaterdag 3 juni en is ontwikkeld door FilmForward, in samenwerking met Cora Aarnoutse & Evert van Setten (ADC) en Saskia van der Tas & Roos Smitt (DPA). Let’s go Fuzzle!

Fuzzlecheck is de industriestandaard geworden voor Duitstalige filmproducties vanwege de gebruiksvriendelijke (intuitieve) interface. Het programma biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn tijdens de (pre)-productie van een filmproject. Ook in Nederland wordt enthousiast gereageerd op het programma:

Fuzzlecheck is efficiënter en minder foutgevoelig ten opzichte van Movie Magic. Daarnaast is veel informatie direct in pdf en word te genereren. Qua lijstjes is dat perfect.(Wouter Bijl, 2nd AD/Der Amsterdam Krimi)

Waarom overstappen op het programma Fuzzlecheck?

 • Fuzzlecheck kan het scenario importeren
 • De tijden van zonsopgang en zonsondergang van de opnamelocatie berekenen
 • Waarschuwen voor beschikbaarheidsconflicten van de acteurs
 • De dagelijkse callsheet genereren
 • Tot 20 mensen kunnen tegelijkertijd aan hetzelfde document werken
 • Het heeft een gebruiksvriendelijke interface
 • Door de uitgebreidere features ten opzicht van Movie Magic Scheduling kan je efficiënter plannen en ook budgeteren.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle Fuzzlecheck features.

Opzet Workshop

De cursisten krijgen een interactieve introductie van de Fuzzlecheck planningssoftware. De training omvat:

 • Technische uitleg van het programma Fuzzlecheck
 • Uitleg met betrekking tot het ontwikkelen en creëren van overzichtsdocumenten voor alle departementen van productie. Deze feature is veelzijdiger dan wat Movie Magic momenteel te bieden heeft.
 • Tevens zullen een aantal Nederlandse collega’s met Fuzzlecheck ervaring hun input geven vanuit de praktijk.

Voor wie?

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De training is bedoeld voor 1st AD’s, 2nd AD’s, UP’s en Productieleiders. Ruime kennis en ervaring met een planningsprogramma zoals Movie Magic Scheduling is vereist.

Cursisten krijgen van te voren toegang tot Fuzzle-trainingslicenties en moeten de relevante Fuzzlecheck software installeren op een laptop en meenemen naar de training.

 

Partners

Coaches

De workshop wordt gegeven door Hannes Hirsch, 1st AD, internationaal Fuzzlecheck specialist en founder van de Fuzzlecheck software.

 

 

Praktische informatie

 • Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via het aanmeldformulier (zie button boven aan de pagina).
 • Maximaal 20-25 deelnemers
 • Voertaal: Engels
 • Deadline aanmelden: 22 mei 2023
 • Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Eind mei 2023 ontvang je meer informatie.
 • Deze workshop vindt plaats op 3 juni in Amsterdam in MACA, op het NDSM-werf in Amsterdam Noord. Tevens de thuisbasis van FilmForward en de nieuwe broedplaats voor de film & av-sector.
 • Voor de kosten van deze workshop kan je een bijdrage aanvragen bij Werktuig Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO). PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector, zowel voor werknemers als ZZP’ers. PPO financiert 1/3 van jouw aanvraag, voor bijvoorbeeld een workshop of een training. Het resterende bedrag moet gefinancierd worden door jouw werkgever, opdrachtgever en/of jijzelf.
 • De workshop Fuzzlecheck wordt mede gefinancierd door het Filmfonds. Je komt daardoor niet in aanmerking voor een bijdrage op het gebied van trainingsactiviteiten van het Filmfonds. In speciale gevallen is er een beurs beschikbaar voor een tegemoetkoming in de kosten van de workshop. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur dan een email met motivatie naar info@filmforward.nl o.v.v. ‘Motivatie tegemoetkoming kosten Script continuïteit’.
Questions? Mail to info@filmforward.nl stating ‘Workshop Fuzzlecheck voor AD’s, UP’s & PL’s’.
Home