Zoeken en

Generation Inclusion zoekt verhalenvertellers

Binnen de Nederlandse audiovisuele sector zijn de handen ineengeslagen voor een nieuw talentontwikkelingstraject: Generation Inclusion. Het traject heeft als doel een nieuwe generatie makers ruim baan te geven en hun stem te laten horen en het medialandschap inclusiever te maken. Een landschap waarin iedereen zichzelf herkent in de vertelde verhalen, in series en in films en waarin iedereen filmmaker kan zijn, ongeacht afkomst, opleiding of ervaring.

Onder leiding van productiehuis en talentontwikkelaar ROSE stories en in samenwerking met FilmForward, diverse streamers, omroepen en het Filmfonds krijgen  creatief talent en nieuwe filmmakers de mogelijkheid hun talenten te ontwikkelen.
De volgende partners en initiatiefnemers hebben zich al aan Generation Inclusion verbonden: RTL/Videoland, Amazon Prime Video, Netflix, ViacomCBS, YouTube en de Publieke Omroepen AVROTROS, BNNVARA, EO, MAX, HUMAN, KRONCRV, NTR, VPRO en het Nederlands Filmfonds. De partners investeren gezamenlijk op lange termijn in deze nieuwe generatie, en stellen hun kennis, netwerk en ervaring beschikbaar voor de makers van de toekomst.

Ben jij verhalenverteller, songwriter, acteur, theatermaker, schrijver, reclamemaker of een andersoortig creatief talent met een fantastisch idee voor een film of een serie? Meld je dan aan voor Generation Inclusion.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home