trainup

Ontdek TrainUp, dé bestemming voor AV-professionals die streven naar groei en ontwikkeling. Hier vind je een uitgebreide database met workshops, trainingen en masterclasses – alles wat je nodig hebt voor het versterken van je vaardigheden en het ontplooien van je talenten. Van boeiende masterclasses tot diepgaande meerdaagse trainingen, TrainUp biedt een overzichtelijke en intuïtieve omgeving waarin je gemakkelijk de perfecte programma’s voor jou kunt vinden.

Daarnaast bieden we ook inzicht in beschikbare subsidies voor de ontwikkeling van je vaardigheden en talenten, zodat je het meeste uit je leertraject kunt halen.

Bij TrainUp streven we voortdurend naar verbetering en groei, en jouw feedback is daarbij van onschatbare waarde. We nodigen je dan ook van harte uit om ons te voorzien van suggesties en input over de content die we aanbieden. Neem gerust contact met ons op via trainup@filmforward.nl en laat ons weten hoe we jouw leerervaring nog beter kunnen maken. Samen bouwen we aan een bloeiende gemeenschap van AV-professionals.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief