Talent & Skills lab

Dit is dé plek waar professionals uit alle AV-departementen een breed scala aan trainingen, workshops en masterclasses vinden om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Ons dynamisch leerplatform is ontworpen om vaardigheden en talentontwikkeling binnen de film- en AV-sector te stimuleren. We bieden diverse programma’s op het gebied van artistieke, technische en organisatorische aspecten, zodat jij je verder kunt ontwikkelen op jouw vakgebied.

En het beste van alles? Ons programma wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met de sector, waaronder festivals, productiebedrijven en vakverenigingen. Zo blijven we flexibel en kunnen we snel inspelen op de actuele behoeften en urgente thema’s binnen de industrie.

Interdisciplinaire training staat centraal in ons programma. We streven naar inclusiviteit en verbeterde communicatie tussen verschillende departementen, zodat jij optimaal kunt samenwerken en groeien als professional. Onze ervaren tutoren en mentoren, afkomstig uit de industrie, staan klaar om hun expertise met jou te delen en je te begeleiden op jouw persoonlijke en professionele groeipad.

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief