Zoeken en

Vacature: Communicatiemanager (4 dagen per week)

FilmForward is een netwerkorganisatie in de film- en audiovisuele sector die zich inzet voor talent- en skills ontwikkeling voor werkende professionals. FilmForward werkt samen met festivals, broedplaatsen, vak- en brancheverenigingen, fondsen, omroepen en streamingdiensten. Samen organiseren wij activiteiten die ervoor zorgen dat de sector blijft innoveren en inclusiever wordt. Voor de versterking van ons team en organisatie zijn wij op zoek naar een communicatiemanager voor vier dagen per week.

Ben jij onze nieuwe collega?
De communicatiemanager die wij voor ogen hebben, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ziet uitdaging in het opzetten van een creatief communicatieplan dat past bij onze jonge organisatie en professionele doelgroep. De uitvoering en het budgetbeheer van dit communicatieplan vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Hierbij zal je nauw samenwerken met de directeur en de programmamanagers.

Omdat wij een netwerkorganisatie zijn is het van belang dat je ervaring in de film- en audiovisuele sector of creatieve sector hebt, goed kan verbinden en netwerken. Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken en vindt het leuk om af en toe avonden en in het weekend beschikbaar te zijn voor evenementen/werkzaamheden.
Verder ben je een goede planner met een praktische instelling en handig met de verschillende socialmedia-kanalen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed zowel mondeling als schriftelijk en kan goed overweg met verschillende softwareprogramma’s als Word, Excel en Power Point en het CMS systeem WordPress.

Je taken zijn o.a.

  • Ontwikkelen van een creatief communicatieplan;
  • Schrijven van teksten voor intern en extern gebruik;
  • Communicatie over activiteiten naar stakeholders;
  • Onderhouden van de website;
  • Beheer van sociale mediakanalen;
  • Samenstellen en versturen van nieuwsbrieven;
  • Coördinatie en eindredactie van de AV-Agenda;
  • Uitbreiden en onderhouden van het FilmForward netwerk;
  • Budgetbeheer.

Wat bieden wij
Wij bieden je een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving waarmee jij jouw netwerk in de film- en audiovisuele sector kunt uitbreiden, met de mogelijkheid om diverse film evenementen in Nederland te bezoeken. FilmForward houdt kantoor in de broedplaats MACA op de NDSM-werf in Amsterdam en is zodoende onderdeel van de MACA-community. Binnen deze community heb je toegang tot filmmakers, producenten, programmeurs en casting agents.

We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging, met een marktconform salaris (inclusief 8% vakantiegeld) voor een functie van 4 dagen per week. In overleg: reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot flexibel werken met een minimum van 3 dagen op kantoor.

Een van de belangrijkste doelstellingen van FilmForward is om een diverse en inclusieve film- en audiovisuele sector te ondersteunen. Wij streven ernaar een inclusieve organisatie te zijn en hebben daarvoor behoefte aan verschillende perspectieven binnen het team. Kom jij ons versterken?

Startdatum: per direct / zo snel mogelijk

Heb je interesse?
Past bovenstaand profiel bij je, dan nodigen wij je uit om te reageren via deze link.
Je kan daar je gegevens invullen en als bijlage je CV én motivatie uploaden (LET OP: graag beide gezamenlijk in 1 document)

Vragen over de functie kun je mailen naar marit@filmforward.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home