Zoeken en

Vacature: project- & teamondersteuner (4 dagen per week)

FilmForward is een netwerkorganisatie in de film- en audiovisuele sector die zich inzet voor talent- en skills ontwikkeling voor werkende professionals. FilmForward werkt samen met festivals, broedplaatsen, vak- en brancheverenigingen, fondsen, omroepen en streamingdiensten. Samen organiseren wij activiteiten die ervoor zorgen dat de sector blijft innoveren en inclusiever wordt. Voor de versterking van ons team en organisatie zijn wij op zoek naar een proactieve project- en teamondersteuner.

Ben jij onze nieuwe collega?
De project- en teamondersteuner die wij voor ogen hebben is een persoon die op efficiënte wijze secretariële, administratieve en organisatorische taken uitvoert. Je organiseert de dagelijkse gang van zaken van het FilmForward kantoor en ondersteunt het team bij de productie van FilmForward activiteiten.

Je hebt affiniteit met film en audiovisuele media en vindt het leuk om mee te denken over hoe de organisatie haar doelen kan behalen. Je bent gewend om proactief dingen zelfstandig op te pakken en kunt goed opereren binnen een klein team waar werkzaamheden soms overlappen. Je hebt geen van 9-5 mentaliteit en vindt het leuk om af en toe ook avonden en in het weekend beschikbaar te zijn voor evenementen/werkzaamheden.

Je bent een goede planner met een praktische instelling en hebt goede communicatie skills, zowel telefonisch als per mail. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed en je kunt goed overweg met verschillende softwareprogramma’s als Word en Excel en WordPress of bent bereid dit te leren.

Je taken zijn o.a.
Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het FilmForward kantoor;
Beheren van post, e-mail en het netwerkbestand van de organisatie;
Coördinatie van het opzetten van afspraken & vergaderingen;
Ondersteuning bij de (financiële) administratie;
Uitvoeren van productionele taken ten behoeve van specifieke projecten/activiteiten van de organisatie: boeken van locaties, sprekers/gasten uitnodigen, organiseren catering etc.

Wat bieden wij
Wij bieden je een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving waarmee jij jouw netwerk in de film- en audiovisuele sector kunt uitbreiden, met de mogelijkheid om diverse film evenementen in Nederland te bezoeken. FilmForward houdt kantoor in de broedplaats MACA op de NDSM-werf in Amsterdam en is zodoende onderdeel van de MACA-community. Binnen deze community heb je toegang tot filmmakers, producenten, programmeurs en casting agents.

We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging, met een marktconform salaris (inclusief 8% vakantiegeld) voor een functie van 4 dagen per week. In overleg: reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot flexibel werken met een minimum van 3 dagen op kantoor.

Een van de belangrijkste doelstellingen van FilmForward is om een diverse & inclusieve film- en audiovisuele sector te ondersteunen.
Wij streven ernaar een inclusieve organisatie te zijn en hebben daarvoor behoefte aan verschillende perspectieven binnen het team. Kom jij ons versterken?

Startdatum: per direct / zo snel mogelijk

Heb je interesse?
Past bovenstaand profiel bij je, dan nodigen wij je uit om te reageren via deze link.
Je kan daar je gegevens invullen en als bijlage je CV én motivatie uploaden (LET OP: graag beide gezamenlijk in 1 document).

Vragen over de functie kun je mailen naar marit@filmforward.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home