Zoeken en
DataFebruari – December 2021LocatieOnline en op internationale festivals en marktenKostenDeelname is gratisDeadline voor aanmeldenAanmelding is gesloten

Het ACE Mentoring Programme is opgezet om opkomende Nederlandse producenten te ondersteunen in hun carrière en helpen bij het ontwikkelen van een internationaal netwerk, door te leren van gevestigde mentoren die actief zijn binnen de Europese filmindustrie.
Het programma verwelkomt producenten die werken in fictie, animatie en documentaires, en streeft ernaar de industrie inclusief en divers te maken.

 

Opzet Workshop

Jaarlijks worden drie Nederlandse producenten geselecteerd voor het programma. Na selectie wordt elke producent gekoppeld aan een mentor op basis van zijn/haar specifieke behoeften.

Gedurende het jaar heeft de producent maximaal 4 persoonlijke ontmoetingen met mentoren op festivals en sector-evenementen wanneer beide aanwezig zijn, of tijdens online consultaties.

Om optimaal van het programma te profiteren, vragen we producenten om een ​​volledig project in ontwikkeling te hebben. Dit kan fictie, animatie of documentaire zijn.

Voor wie?

 • Opkomende Nederlandse producenten met enige ervaring in productie, die hun kennis van internationale coproductie, financiering van speelfilms, productie, sales, distributie, marketing en business development willen uitbreiden;
 • Producenten moeten ten minste één credit hebben van een film of tv-serie (niet noodzakelijkerwijs een volledige productiecredit);
 • Producenten moeten een ‘full-length’ fictie-, animatie- of documentaireproject in ontwikkeling hebben;
 • Het programma is voor producenten die werken in fictie, animatie en documentaires, en streeft ernaar de industrie inclusief en divers te maken.
 • Producenten moeten zich gedurende de hele periode committeren aan het programma.

Partners

Het programma is ontwikkeld door ACE Producers in samenwerking met het Nederlands Film Fonds, NAPA, Film Forward en Eye Filmmuseum.

Bekijk de experts

Praktische informatie

 • Deelname is gratis. Reis- en verblijfkosten worden echter niet gedekt door de organisatie.
 • Data: februari – december 2021, met afspraken en ontmoetingen gedurende het hele jaar
 • Locatie: online en op internationale festivals en markten.

Aanmelden
Stuur de volgende documenten naar info@ace-producers.com:

 • Een motivatiebrief;
 • Biografie & filmografie;
 • Lijst met recente projecten in ontwikkeling (met informatie over en status van ieder  project).

Voor meer informatie, kijk op de website van  ACE Producers of neem contact op met  Maegene Fabias maegenefabias@ace-producers.com

Voor vragen, mail naar info@filmforward.nl o.v.v. ‘ACE Mentoring Programme’.

In samenwerking met:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home