Post-productie begint in pre-productie: van begroting tot oplevering

Datum26 maart, 16:00-18:00 uur
LocatieMACA Amsterdam
Kosten12,50 euro
Deadline voor aanmeldenn.v.t

Ontdek de best-practices van post-productie aan de hand van de low-budget sci-fi film Captain Nova.
Tijdens deze casestudy nemen post-production experts je stap voor stap mee door het gehele post-productieproces, dat al begint in de pre-productiefase van een project. Zij zullen niet alleen waardevolle budget- en planningsdetails delen, maar ook ervaringen over wat er wel en niet goed ging tijdens het post-productieproces.

Wil jij weten hoe je goed kunt plannen en budgetteren voor een soepel post-productieproces met onder meer visuele effecten? Grijp je kans en schrijf je in voor deze casestudy op dinsdag 26 maart in MACA, Amsterdam. Deze sessie is ontwikkeld door FilmForward, in samenwerking met Neeltje van der Heijden (freelance post-production supervisor en programmamanager van APostLab) en is geschikt voor alle filmprofessionals die meer grip willen krijgen op het post-productieproces.

Programma opzet en experts:

Neeltje van der Heijden (moderator) zal tijdens de casestudy in gesprek gaan met onder meer post-production supervisor Rosanne Fontaine, VFX-supervisors David van Heeswijk en Luuk Meijer en sound designer Evelien van der Molen.

Aansluitend zal er veel ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Programmaopzet en experts:

Neeltje van der Heijden (moderator) zal tijdens de casestudy in gesprek gaan met onder meer post-production supervisor Rosanne Fontaine, VFX-supervisors David van Heeswijk en Luuk Meijer en sound designer Evelien van der Molen. 

Aansluitend zal er veel ruimte zijn voor het stellen van vragen.

De workshop is geschikt voor filmprofessionals die meer grip willen op het post-productieproces, inclusief details met betrekking tot planning.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via het aanmeldformulier (zie button boven aan de pagina)

  • Datum: 26 maart 2024
  • Tijd: 16.00 – 18.00 uur
  • Locatie: MACA op de NDSM werf (Amsterdam Noord)
  • Kosten: € 12,50 excl BTW
  • Voertaal: Nederlands
  • Voor de kosten van deze workshop kan je een bijdrage aanvragen bij Werktuig Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO). PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector, zowel voor werknemers als ZZP’ers. PPO financiert 1/3 van jouw aanvraag, voor bijvoorbeeld een workshop of een training. Het resterende bedrag moet gefinancierd worden door jouw werkgever, opdrachtgever en/of jijzelf.
  • De workshop Postproductie begint in prep: van planning tot oplevering, wordt mede gefinancierd door het Filmfonds. Je komt daardoor niet in aanmerking voor een bijdrage op het gebied van trainingsactiviteiten van het Filmfonds. In speciale gevallen is er een beurs beschikbaar voor een tegemoetkoming in de kosten van de workshop. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur dan een email met motivatie naar info@filmforward.nl o.v.v. ‘Motivatie tegemoetkoming kosten postproductie begint in prep: van planning tot oplevering’.

Foto © Keplerfilm

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief