Zoeken en

Bekendmaking Selectie Vrijplaats 2023

Met trots presenteert FilmForward de deelnemers van de Vrijplaats 2023. Negen working professionals gaan aan de slag met hun onderzoeksvraag. De selectie bestaat uit een mix van filmmakers, digitale en interdisciplinaire artiesten, en visuele verhalenvertellers, met een diversiteit aan ervaringen en achtergronden. De kick-off is op dinsdag 16 mei in MACA, de broedplaats voor de filmsector en tevens thuisbasis van FilmForward.

Give it up for: Marleine van der Werf, Bouba Dola, Farah Shretah, Herbert Alfonso, Iris van der Meule, Sander Veenhof, Victorine van Alphen, Yvonne van Ulden, Ryan Cherewaty. Samen vormen zij de Vrijplaats Community 2023, waarin zij naast het doen van onderzoek ook gezamenlijke inspiratiesessies volgen en zelf sessies initiëren. FilmForward heet alle deelnemers van harte welkom en wenst hen de komende Vrijplaats periode veel succes en plezier!

‘Creating the Experience’ wordt samengesteld door filmjournalist en schrijver Dana Linssen en immersive producer Nienke Huitenga. Elke deelnemer wordt in overleg gekoppeld aan een mentor die gedurende de Vrijplaats hun onderzoeksproces begeleid.

Wil je meer weten over de deelnemers en hun onderzoek? Kijk dan op onze website of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home