Zoeken en

Over FilmForward

FilmForward is een nieuwe netwerkorganisatie voor working professionals in de film- en audiovisuele sector en biedt ondersteuning aan de ontwikkeling van talent en skills.

We zijn er voor alle working professionals in de film- en audiovisuele sector. Van scenarioschrijver tot editor, van regisseur tot lineproducer, van technicus tot locatiescout, van animator tot VFX-artist. 

FilmForward werkt samen met festivals, broedplaatsen, vak- en brancheverenigingen, fondsen, omroepen en streamingdiensten om bestaande talent- en skillsprogramma’s te versterken, beter zichtbaar en toegankelijk te maken. Ook organiseren we samen activiteiten om ervoor te zorgen dat we als sector diverser en inclusiever worden en blijven innoveren.

We zijn er voor álle working professionals in de film- en audiovisuele sector. Van scenarioschrijver tot editor, van regisseur tot lineproducer, van technicus tot locatiescout, van animator tot VFX-artist.

De activiteiten richten zich op speelfilms, animatie, documentaires, (web)series, interactive storytelling en andere soorten audiovisuele producties, op alle schermen en platforms.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home