Isis Cabolet

Isis volgde de acteeropleiding op de toneelacademie Maastricht en behaalde haar bachelor in 2011. Sindsdien speelde zij in vele televisie series en films ,als ‘App’, ‘Komt een vrouw bij de dokter’, de series ‘’van God Los’, ‘Weemoedt’, ‘Lekker dan’ en ‘Keizersvrouwen’. Ook is ze is een van de oprichters van Bouillabaisse, een theatercollectief die bijzondere performances maakt voor o.a poppodia, muziekfestivals, clubs en speciale events.

Met haar korte film ‘Kutleven’, die zij zelf schreef en regisseerde, werd ze genomineerd voor de Debuutprijs van het Nederlands Film Festival in 2021. Voor de korte musicalfilm ‘Diep in de nacht’, ook door Isis geschreven en geregisseerd, werd ze genomineerd in de categorie Beste Korte Film van het NFF 2022. ‘Gleuf’ is de volgende korte film die in première zal gaan en de speelfilm ‘Kerstmens’, geschreven door Isis samen met scenarist Lotte Tabbers, zal medio 2023 worden verfilmd.

Onderzoek binnen de Vrijplaats
Voor haar onderzoek is Isis in de hoofden van “tweens” gedoken. De verwarrende periode waarin ze geen kinderen meer zijn, maar nog geen tieners. Hun lichamen veranderen en alles is absoluut gênant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief