Louis HotHotHot

Louis Hothothot is een film-, videokunstenaar, grafisch ontwerper en kunstcriticus. Zijn filmisch taalonderzoek combineert grafisch ontwerp, videokunst, animatie en performance. Louis HotHotHot toont zijn kunstwerken regelmatig in bioscoop, filmfestivals, musea en theaters, zoals EYE Filmmuseum, Dansmakers, Leiden Shorts, Cinemasia en het Oostblok Theater, Van Abbemuseum enzovoort.

In 2008 won hij de 2e Award voor Outstanding afgestudeerde werken van China Central Academy of Fine Arts, Beijing, China. In 2017 werd hij genomineerd voor de AHK Prijs in Amsterdam en in 2018 ontving hij 3pakket Deal Young Talents in Amsterdam. Het DMZ International Documentary Film Festival in Korea kende hem in 2020 de MovieBlok Award toe.

Louis Hothothot publiceert regelmatig zijn artikelen in tijdschriften, waaronder “Absolute Art”, “Art & Design”, “Art World”, de Chinese Financial Times, enzovoort.

Tijdens Vrijplaats zal Louis HotHotHot zijn onderzoek richten op filmvertelling, filmtaal en niet-narratieve videokunst. Zijn onderwerpen gaan over “lichaam en beweging”, “identiteit en politiek”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief