Zoeken en

Kijk hier de informatiesessie ‘Werken in tijden van corona’ 

Disclaimer van de GGD: de gegeven informatie in de uitzending betreft informatie  aangaande de Covid19 Pandemie d.d. 15 maart 2021.

Op maandag 15 maart vond de online informatiesessie plaats over werken in tijden van corona en het COVID-19 protocol.
De audiovisuele sector werkt al bijna een jaar met het protocol en het ziet ernaar uit dat dat voorlopig nog het geval blijft. In deze sessie, voor iedereen die werkzaam is in de AV-sector, werden de vele ervaringen en lessen gedeeld.

Onder leiding van moderatoren Hadassah de Boer en Norbert ter Hall werden de volgende onderwerpen besproken:
Het COVID-19 protocol: Doreen Boonekamp en Roel Burgman (beiden werkgroep COVID-19 protocol) vertelden hoe het protocol steeds wordt aangepast aan de actualiteit, om ervoor te zorgen dat de sector op een verantwoorde manier aan het werk kan blijven. En gaven een korte vooruitblik op het komende draaiseizoen.

Test- en quarantainebeleid: Iris Coerman (GGD), Floor Onrust (producent) en Janneke Slöetjes (als juriste betrokken bij de werkgroep van het Protocol) vertelden over het test- en quarantainebeleid en de aansluiting daarvan op het productieproces.

Best practices en ervaringen: Wikke van der Burg (head of production Holy Fools), Joris Jan Reuten (COVID-manager) en Thijs Bolle (locatiemanager) deelden hun ervaringen en tips over het toepassen van het het protocol in de praktijk.

Meerkosten & garantievoorziening: George van Breemen (Filmfonds), Koji Nelissen (producent) en Doreen Boonekamp (werkgroep COVID-19 protocol) spraken over de problematiek rondom meerkosten en risicodekking bij het realiseren van producties in coronatijd.

Dit programma werd georganiseerd door FilmForward in samenwerking met de werkgroep COVID-19 protocol, producentenverenigingen NAPA en NCP, en de DAFF, met steun van CFAP.

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home