FilmForward lanceert FeedForward Community

OPEN CALL

FilmForward lanceert met trots de FeedForward Community, een dynamische community die professionals uit alle lagen van de branche samenbrengt. De community omvat zowel doorgewinterde experts als opkomende talenten, waarbij een speciale nadruk ligt op inclusiviteit. Als sector-gedreven organisatie wil FilmForward nauw samenwerken met de sector om programma’s te vormgeven. De FeedForward Community biedt een gestructureerd platform voor dialoog, waarbij de stemmen van diverse professionals worden gehoord en meerstemmigheid wordt gewaarborgd.

Een klankbord voor vernieuwing
De FeedForward Community fungeert als een klankbord voor FilmForward, waarbij het de laatste ontwikkelingen in de sector bespreekt en identificeert waar vernieuwing nodig is. Met een focus op inclusie, duurzaamheid en veiligheid, zal het netwerk dienen als een adviesraad die niet alleen FilmForward ondersteunt, maar ook andere organisaties adviseert en activeert.

Samenstelling en samenwerking
De community streeft naar diversiteit met een mix van professionals uit verschillende functies, achtergronden en werkervaringen, waaronder freelancers, crewleden en organisaties. Dit zorgt voor een rijke variatie aan perspectieven. Bovendien bevordert het netwerk de onderlinge samenwerking en uitwisseling van informatie.

Frequentie en grootte
De community organiseert maximaal drie vergaderingen per jaar, met een groepsgrootte van maximaal 20-25 deelnemers. Ambassadeurs zetten zich in voor maximaal 2 jaar, waarbij een optimale balans tussen betrokkenheid en vernieuwing wordt nagestreefd.

Waarom aanmelden?
FeedForward Ambassadeurs genieten niet alleen van een vergoeding voor hun tijd en advies, maar ontvangen ook een standaardkorting op masterclasses en crashcourses. Door deel te nemen, dragen ze bij aan een sterke, inclusieve en gezonde toekomst voor de sector. Ambassadeurs hebben de kans om actief mee te praten over innovatie, hun ideeën te toetsen en bij te dragen aan de vormgeving van talent- en skillsontwikkeling.

FeedForward Community – Bouw samen aan de toekomst van de filmindustrie!

Interesse? Laat hier je gegevens en korte motivatie achter. FilmForward neemt dan zo snel mogelijk contact met je op over de vervolgstappen. 

Photo by Evy Kvartunaite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief