Animation Lab Netherlands – Meld je aan!

Oproep voor Nederlandse producenten van fictie- of documentairefilm die zich willen verdiepen in de productie van animatiefilms.

In april 2024 vindt de eerste editie van het Animation Lab Netherlands plaats, een 3-daagse training op maat gemaakt voor Nederlandse producenten die meer kennis willen over het produceren van animatiefilms.
In deze workshop krijg je meer inzicht in de animatie-industrie en onderwerpen als ontwikkeling, productie en post-productie, festivalstrategie en distributie. Door middel van masterclasses van toonaangevende experts, interactieve groepssessies én individuele sessies, leer je de specifieke aspecten van de animatie-industrie kennen.

De workshop vindt plaats van 11 tot 13 april 2024 in Amsterdam, tijdens het KABOOM Animation Festival.

Docenten
Het Animation Lab Netherlands wordt geleid door de ervaren animatieproducenten Martin Vandas (MAUR Film, Tsjechië) en Jelena Popović (National Film Board of Canada).

Deelname
Het Animation Lab Netherlands is voor Nederlandse producenten, die ervaring hebben in fictie- of documentairefilm, en/of producenten die hun eerste animatieproductie zijn gestart. De deelnemers moeten minstens twee projecten in hun huidige vakgebied als producent hebben geleid en een animatieproject willen ontwikkelen of opstarten.
De deelnamekosten van € 300,- zijn inclusief een festivalaccreditatie voor het KABOOM Animation Festival. Reis- en verblijfskosten moeten door de deelnemers zelf worden betaald.

Deadline voor aanmelden: 26 februari 2024!

MELD JE HIER AAN

Het Animation Lab Netherlands wordt georganiseerd in samenwerking met Film ForwardKABOOM Animation Festival en Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie – NAPA. Het Animation Lab Netherlands wordt ondersteund door het Nederlands Film Fonds.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief