Brainstorm Grensoverschrijdend Gedrag

Op 19 september organiseert FilmForward een brainstorm waar gezamenlijk onderzoek wordt gedaan naar het aanpakken van grensoverschrijdend gedrag in de breedste zin van het woord – gedrag dat de persoonlijke grenzen, waarden, rechten of veiligheid van anderen schendt.
Tijdens deze brainstormsessie willen we ideeën verzamelen over hoe we dit probleem effectief kunnen aanpakken en gaan we in gesprek met cast & crewleden en producenten die op de set werken, om te horen wat zij dagelijks ervaren en welke risico’s er spelen in de audiovisuele sector. Bovendien hebben we experts uitgenodigd om ons te begeleiden en hun kennis te delen over grensoverschrijdend gedrag en de impact ervan. Hierdoor wordt de bijeenkomst een unieke kans om te verkennen hoe we grensoverschrijdend gedrag gezamenlijk kunnen herkennen en aanpakken.

In het najaar zullen we de resultaten van de bijeenkomst met jullie delen, evenals onze toekomstige acties. FilmForward zet zich in om samen met de gehele AV-sector een positieve verandering te realiseren, waarbij een veilige werkomgeving voor alle professionals in de filmindustrie vanzelfsprekend is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief