Meerstemming Storytelling wordt Positionality Deep Dive

Na de zomer biedt FilmForward in samenwerking met diversiteitsconsultant Winnie Roseval een vernieuwde training aan voor filmprofessionals genaamd ‘Positionality Deep Dive’.
Deze training was voorheen bekend als de driedaagse workshop ‘Meerstemmig Storytelling’, maar gaat op basis van waardevolle feedback van eerdere deelnemers door onder een nieuwe naam én is samengevoegd tot een intensieve tweedaagse training. De inhoud van de training blijft ongewijzigd; samen met Winnie Roseval ga je de kracht van meerdere perspectieven verkennen met als vertrekpunt jouw eigen positionality – de lens waardoor jij naar de wereld kijkt.
Regisseur en gastspreker Sia Hermanides zal met de deelnemers in gesprek gaan en er is ruimte voor de deelnemers om hun eigen casus in te brengen. Ben jij klaar om je eigen positionality te onderzoeken? We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de training op 14 en 20 september in Amsterdam. Inschrijven kan via deze link.

FilmForward ontwikkelt de training ‘Positionality Deep Dive’ in samenwerking met Winnie Roseval, speciaal voor filmprofessionals; iedereen die betrokken is bij het maken en vormgeven van films en audiovisuele projecten. We streven ernaar de eenzijdige beeldvorming te doorbreken en om inclusiever en diverser te werken. Wij geloven dat we op deze wijze samen de film- en audiovisuele sector future-proof kunnen maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief