Zoeken en

Vrijplaats op maat: Beeldbepalers – Open Call

Na vier succesvolle edities van de Vrijplaats, de residency van FilmForward, organiseert FilmForward vanaf december 2023 een bijzondere editie: de Vrijplaats op Maat – Beeldbepalers. De Vrijplaats is een vrije werk- en denkruimte waar film- en av-professionals onderzoek kunnen doen ter verdieping van hun beroepspraktijk.

Waarom een editie op maat? Deze speciale versie op maat is ontwikkeld voor AV-professionals die hun agenda vrij moeten houden voor last-minute opnameschema’s en ad hoc klussen maar wel tijd willen vrijmaken om hun beroepspraktijk rijker te maken. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om binnen een periode van zes maanden een practice based onderzoek te doen om je verder te verdiepen en ontwikkelen.

De ‘Vrijplaats op Maat – Beeldbepalers’ richt zich op filmprofessionals met minimaal vijf jaar beroepservaring die een grote interesse hebben in de visuele kanten van het filmmaken: bijvoorbeeld cameramensen, production designers, kostuumontwerpers, world builders, regisseurs en ieder ander lid van het visuele team.  We staan open voor zij-instromers en professionals uit een beeldende beroepspraktijk die hun expertise willen aanscherpen.

Via deze link lees je meer over de ‘Vrijplaats op Maat – Beeldbepalers’. Ook is hier de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze bijzondere editie. De deadline voor aanmelden is dinsdag 31 oktober om 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home