Zoeken en

Workshop en interactieve presentatie over AI in film

In samenwerking met Sublab en AIxDESIGN organiseert FilmForward een workshop en een interactieve presentatie over het gebruiken van Artificial Intelligence in animatie en het vertellen van verhalen.

In de hands-on workshop ‘Animating AI characters‘ laat animator Fabian Mosele je zien hoe je kan experimenteren met character design en de AI-methode ‘Stable Diffusion’. In deze workshop ga je aan de slag met door met zelf uitgeknipte beelden uit tijdschriften op een experimentele manier nieuwe, niet-conforme personages te creëren.

Bij de interactieve presentatie ‘AI in filmmaking and storytelling’ vertonen AIxDESIGN en Sublab de animatie teasers die de deelnemers van de artist residency STORY&CODE met behulp van AI hebben gemaakt. En vertellen zij over hun ervaringen tijdens de residency en het gebruik van AI. Aansluitend vindt een panelgesprek plaats met experts over de mogelijkheden en onmogelijkheden van AI-technieken en de impact op de sector.

De workshop en interactieve presentatie zijn twee aparte bijeenkomsten die los van elkaar te volgen zijn. Meer weten over de bijeenkomsten en hoe je je kan aanmelden?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Home