BHV cursus voor AV Professionals – oktober 2023

DataWoensdag 11 oktober 2023 | 18:00 uur - 21:30 uur
LocatieMACA - Ms. Van Riemsdijkweg 61, 1033 RC Amsterdam
KostenBasiscursus € 142,50 excl BTW / Herhalingscursus € 95,- excl BTW
Deadline voor aanmelden27 september

Leer levensreddende vaardigheden met onze BHV training

Veiligheid op de werkvloer of de filmset staat voorop, en daarom is het essentieel om goed voorbereid te zijn op noodsituaties. Ben jij degene die in geval van een calamiteit adequaat kan handelen en het verschil kan maken?

Grijp nu je kans en sluit je aan bij onze BHV training op woensdag 11 oktober 2023. Leer levensreddende vaardigheden en bouw het vertrouwen op om kordaat te handelen bij noodsituaties, of het nu gaat om kleine ongelukken of ernstige calamiteiten.

Professionele instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden bij het leren van essentiële EHBO-technieken, brandbestrijding, en ontruimingsprocedures. Je zult ook leren hoe je adequaat kunt reageren bij hartstilstanden en andere levensbedreigende situaties. Na afronding van de basiscursus ontvang je een BHV-certificaat dat 2 jaar geldig is.

Heb je al een BHV-certificaat? Goed bezig! Maar vergeet niet dat regelmatige herhalingstraining cruciaal is om je kennis up-to-date te houden en je reactietijd te verscherpen. Voor degenen met een verlopen certificaat bieden we ook een herhalingscursus aan, zodat je je vaardigheden kunt vernieuwen tegen een aantrekkelijk tarief.

Aarzel niet langer, neem het heft in eigen handen, en zorg ervoor dat jij en je collega’s goed voorbereid zijn op elke noodsituatie die zich kan voordoen. Schrijf je vandaag nog in voor onze BHV training op 11 oktober 2023 bij MACA in Amsterdam.

Veiligheid begint bij jou. Doe mee en maak het verschil!

 
De BHV cursus vindt plaats op:
Datum: woensdag 11 oktober 2023 
Tijd: 18.00 – 21.30 uur

Locatie: MACA op de NDSM werf (Amsterdam Noord)

Kosten:
Basiscursus  (bijeenkomst + een extra e-learning) €142,50 excl BTW
Herhalingscursus (verlenging van je huidige certificaat): €95,- excl BTW
 

Voor deze workshop geldt ons annuleringsbeleid als volgt:

  • Indien je tot 14 dagen voorafgaand aan de workshop annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag.
  • Bij annulering tussen 14 en 7 dagen voorafgaand aan de workshop, ontvang je een terugbetaling van 50% van het betaalde bedrag.
  • Als je binnen 7 dagen (na 4/11) voor de workshop annuleert, is er geen recht op terugbetaling.

Gelieve je annuleringsverzoek te mailen naar info@filmforward.nl. Mocht je nog verdere vragen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor de kosten van deze workshop kan je een bijdrage aanvragen bij Werktuig Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO). PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector, zowel voor werknemers als ZZP’ers. PPO financiert 1/3 van jouw aanvraag, voor bijvoorbeeld een workshop of een training. Het resterende bedrag moet gefinancierd worden door jouw werkgever, opdrachtgever en/of jijzelf.

BHV wordt mede gefinancierd door het Filmfonds. Je komt daardoor helaas niet in aanmerking voor een bijdrage op het gebied van trainingsactiviteiten van het Filmfonds.

Foto: Almicheal Fraay

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief