Paul Weiss

Goochelaar Paul Weiss was al op jonge leeftijd gefascineerd door magie. Met zijn vindingrijkheid en brede fantasie ontwikkelde hij zijn eigen trucs en illusies en vertoonde deze aan familie, vrienden en bekenden. Op latere leeftijd ging hij zich met name richten op tablemagic en magische kindershows en verzorgde magische optredens door heel Nederland. In 1996 werd hij in dat jaar lid van de Nederlandse Magische Unie en deed hij mee aan diverse wedstrijden. Bij een straatgoochelfestival in 2002 waarbij de beste straatgoochelaars het tegen elkaar moesten opnemen, behaalde hij een derde prijs.
Na David Copperfield op televisie aan het werk te hebben gezien, was hij helemaal in de ban van het illusionisme. Hij wist zeker dat hij het vak van illusionist wilde gaan leren. Door de combinatie van unieke illusies, een geheel eigen stijl en presentatie hebben de shows van hem een duidelijk herkenbaar gezicht gekregen. Door deze onderscheidende factor werd hij in 2004 dan ook met recht de nieuwe Nederlandse Kampioen Illusionisme.
In de loop der jaren heeft Paul zich ontwikkeld tot een professionele magische entertainer met een sterke persoonlijkheid. Met zijn sympathieke uitstraling is hij een graag geziene artiest en heeft al op menig feest op professionele wijze zijn kunsten weten te vertonen.

Paul Weiss is spreker tijdens de Vrijplaats 2020 – De Nieuwe Wildernis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Ideeënbus

Deel je idee met ons!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief